Google Shopping start tréning [ingyen]

A lehető legrövidebb út az első Shopping kampányodig

Ebben a tréningben mindent megtalálsz ami ahhoz kell,
hogy elindítsd az első Google Shopping kampányodat, anélkül hogy profi hirdetési szakember lennél vagy weboldalt kellene kódolnod.

Nincs elég vásárlód a webshop-odban ?

Az állandóan kiégnek a Facebook hirdetéseid és nem győzől újakat készíteni?

Csak szöveges hirdetéseket futtattál eddig a Google Ads-ben? 

Tudtad, hogy a Google Shopping hirdetések átlagosan 30%-al hatékonyabbak a kereső hirdetéseknél és nem kell újabb és újabb hirdetéseket készíteni, mint a Facebook hirdetések esetében?

Vajon mennyi vásárlótól estél el eddig ebben az évben… és jövőre… és azután?

Valóban teljes shopping tréning

ingyenes

Neked szól, ha…

PPC-s szakember vagy

E-kereskedő vagy

Torma Bálint | Szabadúszó Google hirdetés specialista

Ki Tanítja?

A képzés egy olyan Google hirtdetés specialista állította össze aki évek óta készít sikeres kampányokat az ügyfelei részére.

Nem csak száraz elméleti tudást kapsz, megmutatom azt is hogyan ültetheted át a gyakorlatba a tanultakat, azokat a praktikákat amiket az ügyfeleimnél is alkalmazok nap mint nap.

Az online marketing mostanra elég sok eszközzel és módszerrel rendelkezik, én azon dolgozom, hogy logikusan lépésről lépésre megtanítsam neked azt amire szükséged van és megkíméljelek a felesleges információ halmozástól.

Ehhez az ingyenes tréninghez egy Facebook csoport hozzáférés is jár, ahol felteheted a kérdésedet ha esetleg elakadtál valahol vagy több informácóra van szükséged. Szeretném folyamatosan fejleszteni a tréninget, úgyhogy kifejezetten örülök neki ha érkeznek visszajelzések.

Ingyenes

Csak regisztrálnod kell!

Küldhetem e-mail-ben az ingyenes tréning hozzáférést?